Spannend. - Reisverslag uit Didam, Nederland van Roel Kersjes - WaarBenJij.nu Spannend. - Reisverslag uit Didam, Nederland van Roel Kersjes - WaarBenJij.nu

Spannend.

Door: Karel

Blijf op de hoogte en volg Roel

19 Juni 2011 | Nederland, Didam

Nog 5 dagen voor de voor ons, grote reis gaat beginnen. Naarmate de tijd korter wordt voor vertrek stijgt de spanning, alles wel geregeld, niet alleen de grote dingen maar ook datgene wat op de forums staat wat je wel mee moet nemen en wat niet. Kopieen maken van alle papieren en deze opslaan online voor het geval je ze onderweg nodig hebt. Er word aan gewerkt.Dus 2 dagen werken voor de BAAS en dan as woensdag de puntjes op de i zetten [reis]. ZOOOOOO
Het is nu bijna bedtijd maar eerst nog een koud biertje drinken met Roel, maar voor we vertekken doe we verslag of alles geregeld is. Proost. Karel

• 21 Juni 2011 - 20:31

Loes:

nog 3 dagen en wat is het spannend voor jullie maar ook voor mij en Carlijn, de thuisblijvers. Volgens mij valt zaterdagavond pas echt het kwartje best spannend allemaal.

• 23 Juni 2011 - 21:11

Johnny: