Voorbereiding - Reisverslag uit Didam, Nederland van Roel Kersjes - WaarBenJij.nu Voorbereiding - Reisverslag uit Didam, Nederland van Roel Kersjes - WaarBenJij.nu

Voorbereiding

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel

24 Mei 2011 | Nederland, Didam

Zo daar zit ik dan.
het duurt niet lang meer en dan gaan pa en ik voor 8 weken naar China. op het moment is het nog iets wat nog niet echt te bevatten valt. We zijn bezig met het plannen en uitstippelen van onze reis maar voor mij voelt het net als het niet echt is, maar nu het steeds dichter bij komt en er steeds meer geregeld moet worden begin ik toch echt te merken dat het wel degelijk echt is en dat ik over vijf weken ook echt in China ben en om te beginnen meteen in de hoofdstad Beijing! een paar weken geleden hebben we ons hostel daar geboekt waar we de eerste twee weken zullen verblijven. Vandaar uit zullen we verder gaan reizen door China. Verschillende dingen die op het programma staan zijn Xi`an naar het terrakotta leger een boottocht over het grootste stuwmeer ter wereld the yangtze Rivier waar we ook de drie kloven dam gaan bekijken. verder gaan we ook nog naar shanghai. ook gaan we nog naar een grote scheepswerf toe maar daar weet ik de plaatsnaam niet meer van. verder zullen we nog bij vele ander plaatstjes komen maar daar zal ik terzijnder tijd nog wel het een en ander over schrijven. Voor nu is het nog bezig zijn met school en alle spullen zien te organiseren voor de grote reis. echt ik kan niet wachten tot dat we eindelijk gaan!